Kecmanović predao meč Sineru u Sinsinatiju

Izvor: Beta, 17.Avg.2022, 22:08

Kecmanović predao meč Sineru u Sinsinatiju

 Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, pošto je zbog povrede bio prinudjen da preda meč Italijanu Janiku Sineru.Kecmanović je meč predao pri vodjstvu Sinera 7:5, 3:1.Siner, trenutno 12. teniser sveta, u osmini finala će igrati protiv Kanadjanina Feliksa Ože-Alijasima, koji je ranije danas bio bolji od Australijanca Aleksa de Minora sa 6:3, 6:2.Kasnije večeras bi na teren trebalo da izadje i Filip Krajinović koji će u drugom kolu Sinsinatija igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović predao meč Sineru u Sinsinatiju

Izvor: Danas, 17.Avg.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, pošto je zbog povrede bio prinudjen da preda meč Italijanu Janiku Sineru.

Nastavak na Danas...

Cicipas prejak za Krajinovića u Sinsinatiju

Izvor: RTS, 17.Avg.2022

Filip Krajinović je izgubio u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju, Stefanos Cicipas bio bolji u dva seta - 6:3, 6:4. . Srbija je ostala bez predstavnika na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je posle predaje zbog povrede Kecmanovića, poraz u drugom kolu doživeo i Filip Krajinović...Srpski...

Nastavak na RTS...

Osvojila Toronto, pa se povukla iz Sinsinatija

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 08:53

Simona Halep, nekada prva igračica sveta, povukla se sa turnira u Sinsinatiju zbog povrede desne butine...Ona je trebalo da se sastane sa Veronikom Kudermetovom, ali nije bila u stanju da izađe na teren, pa je Ruskinja dobila meč bez borbe...Ona će se u narednom kolu sastati sa Ajlom Tomljanović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.