Kavani menja smer, dolazi po Skudeto!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 23:35

Kavani menja smer, dolazi po Skudeto!

Sa Napolijem nije uspeo, može li sada?

Edinson Kavani napušta PSŽ, pošto mu ovog leta ističe ugovor, a pouzdani Đanluka Di Marcio večeras donosi nove informacije o njegovom sledećem koraku.

Prema njegovim saznanjima, Inter je intenzivnim pregovorima sa Urugvajcem, koga Antonio Konte vidi kao idealnu zamenu za Lautara Martineza.

Nakon što je Dris Mertens odbio da pređe u Inter i odlučio da potpiše novi ugovor sa Napolijem, Kavani je iskočio u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plan.

Atletiko Madrid je zimus praktično završio sve sa Kavanijem, ali se u međuvremenu nešto izjalovilo i već neko vreme se tim Dijega Simeonea uopšte ne pominje.

Sada Inter vodi u trci za njegov potpis, Kavani bi svakako bio ubitačan tandem sa Lukakuom i obećavao bi borbu za titulu.

Kavani ima ogromno iskustvo u Seriji A, igrao je za Palermo i Napoli, pre nego što je leta 2013. godine otišao u PSŽ za 64 miliona evra.

Ne treba da podsećamo da je Kavani planiran da bude zamena za Lautara Martineza, koji želi da ostvari san i zaigra u Barseloni, samo još da Inter pronađe pravu formulu za njegov transfer...

Zamena je očigledno već spremna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.