Kavani dobio nepristojnu ponudu i - odbio je

Izvor: Mondo, 25.Sep.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani dobio "nepristojnu ponudu" i - odbio je

Nije, ipak, sve u parama...

Foto: AP Photo/Kamil Zihnioglu

Činilo se da je "frka" u Pari Sen Žermenu prošla posle Nejmarovog izvinjenja saigračima, međutim, isplivale su nove informacije...

Francuski i španski mediji "bruje" o navodnom pokušaju vlasnika pariskog kluba, Nasera El Kelaifija, da bukvalno kupi mir u svlačionici!

Navodno, bogati biznismen iz Katara ponudio je Edinsonu Kavaniju milion evra da prepusti izvođenje penala Nejmaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Upravo ta suma zagarantovana je Urugvajcu ugovorom ukoliko bude bio najbolji strelac francuske Lige 1, ali je on odbio da ide linijom manjeg otpora.

Jasno je da u Pari Sen Žermenu čine sve da bi se Brazilac plaćen 222 miliona evra osećao kao prva zvezda tima, jer je zbog toga i došao iz Barselone, ali ukoliko je sve ovo tačno, postavlja se pitanje kakvu ulogu u timu ima trener Unai Emeri i da li se i on nešto pita oko toga ko će izvoditi penale...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.