Kavani: Cilj mi je da prestignem Maradonu

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani: Cilj mi je da prestignem Maradonu

Najbolji fudbaler italijanskog Napolija Edinson Kavani rekao je danas da mu je cilj da obori rekord Dijega Maradone koji je postigao 115 golova za taj klub

Urugvajskom internacionalcu ovo je treća sezona u Napoliju, a do sada je postigao 79 pogodaka.

- Maradonin rekord? Polako, ali sigurno mu se približavam, a verujem da mogu da ga dostignem i prestignem. Uvek je lep osećaj kada postignete gol, pogotovo kada ste napadač. Ipak, Napoli ne zavisi od mene, ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zaboraviti da uvek imam dobre asistente - kazao je Kavani italijanski medijima.

Napoli je sinoć u Ligi Evrope na svom terenu savladao ukrajinski Dnjepar sa 4:2, a sve golove za domaćina dao je Kavani.

U dosadašnjem toku sezone Kavani je za italijanski klub odigrao 13 utakmica i postigao toliko golova.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.