Katnić novo pojačanje Igosa

Izvor: MVP.rs, 10.Dec.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katnić novo pojačanje Igosa

Igokea iz Aleksandrovca angažovala je pouzdanog plejmejkera.

Dušan Katnić (25, 189) je novi plejmejker Igokee, potvrdio je igračev menadžer Miodrag Ražnatović.

Košarkom je počeo da se bavi kao desetogodišnjak u Užicu (KK Plej of), da bi potom prešao u beogradski Atlas, gde je postao standardni član državne reprezentacije. Učestvovao je 2007. godine na Evropskom prvenstvu za kadete, a iste godine je bio među osvajačima prvog mesta na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << juniorskom prvenstvu u Novom Sadu. Bio je izabran za jednog od pet najboljih juniora Evrope. Sa reprezentacijom Srbije za igrače do 18 godina osvojio je Evropsko prvenstvo 2008.

Klupsku karijeru u Srbiji gradio je Mega Ishrani, a zatim i u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao u Jadranskoj ligi u sezoni 2010/11. Prva destinacijavan Srbije bila mu je Belgija i ekipa Ostendea, a tamo se zadržao dve i po sezone. Kasnije je otišao u poljski Anvil odakle se vratio u Srbiju u ekipu Radničkog iz Kragujevca. Nakon što je Radnički odustao od igranja u ABA i Prvoj ligi Srbije Katnić je postao slobodan igrač, ali će od narednog vikenda u njegovim potezima moći da uživaju navijači kluba iz Republike Srpske.

(foto: KK Radnički Kragujevac)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.