Kasiljas priželjkuje povratak u Real Madrid

Izvor: RTS, 24.Maj.2020, 15:01

Kasiljas priželjkuje povratak u Real Madrid

Legendarni golman Real Madrida Iker Kasiljas uzburkao je redove svojih obožavalaca, kao navijače Real Madrida svojom objavom na društvenim mrežama. Potvrdio je svoju želju da se vrati u redove kluba u kome je doživeo vrhunac karije, ali nije naznačio kada će to biti.
Legendarni golman Iker Kasiljas, koji je nastupao za Porto, vrlo je aktivan na društvenim mrežama na kojima se našla još jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegovih objava koja uz jak emotivni naboj nema druge precizne odrednice sem nazbnake „jednog dana".

Kasiljas je, posle infarkta koji je u doživeo u maju prošle godine, već najavio povlačenje od aktivnog igranja fudbala; najavio kandidaturu za predsednika Španskog fudbalskog saveza na izborima u ovoj godini, a sada je usledila nova objava u kojoj se priseća kluba u kome je doživeo vrhunac karijere.
Legendarni golman Real Madrida Iker Kasiljas je na zalasku karijere, pre tačno pet godina, otišao iz kraljevskog kluba u Porto, ali ga očito još drže stare uspomene.
Sa timom Reala Kasiljas je postigao najveće uspehe u karijeri. Osvojio je tri Lige šampiona, pet šampionata i dva Kupa kralja, a kao kapiten je vodio Španiju do njenih najvećih uspeha, tri velike titule od 2008. do 2012.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.