Kasiljas doživeo srčani udar!

Izvor: B92, 01.Maj.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas doživeo srčani udar!

Čuveni fudbalski golman koji trenutno brani za Porto, Iker Kasiljas, hospitalizovan je zbog srčanog udara koji ga je zadesio u sredu u jutarnjim časovima.

Iker Kasiljas je ikona Real Madrida, u tom klubu je svoju karijeru započeo i izgradio, da bi je potom nastavio u "komšijskoj" Portugaliji, tačnije u redovima Porta.

Tridesetsedmogodišnji Iker Kasiljas u sredu na jutarnjem treningu doživeo srčani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je ubrzo prebačen u bolnicu gde je i operisan i kako su iz kluba naveli oseća se dobro i van je životne opasnosti.

Za njega je ova sezona i definitivno završena, a i karijera mu je trenutno pod znakom pitanja. Fudbalski svet je momentalno pružio podršku Ikeru Kasiljasu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasiljas doživeo srčani udar na treningu!

Izvor: RTS, 01.Maj.2019

Španski golman Iker Kasiljas, koji nastupa za Porto, doživeo je u sredu srčani udar, potvrđeno je iz kluba za portugalske medije. . Kasiljas je navodno dobio infarkt na treningu, odmah je hospitalizovan i podvrgnut omanjem...

Nastavak na RTS...

Kasiljas doživeo srčani udar, hitno operisan

Izvor: Beta, 01.Maj.2019

Golman Porta Iker Kasiljas hitno je danas hospitalizovan nakon što je na treningu doživeo srčani udar, potvrdio je taj fudbalski klub."Naš golman je tokom jutarnjeg treninga doživeo akutni infarkt miokarda", naveo je Porto. Španski golman je hitno operisan i njegovo stanje je, kako navodi klub,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.