Kasi 14. mesto u Kanadi

Izvor: B92, 07.Jun.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasi 14. mesto u Kanadi

Gabor Kasa, član miks ekipe Međunarodnog trening centra UCI u Eglu, zauzeo je 14. mesto u generalnom plasmanu trke za Kup nacija do 23 godine u Kanadi.

Srpski reprezentativac zabeležio je 1,30 minuta slabije vreme od pobednika Luke Mezgece iz Slovenije. Kasina mešovita ekipa, u kojoj su i vozači iz Hong Konga, Eritreje, Kolumbije i Slovačke, osvojila je prvo mesto u konkurenciji 11 selekcija sa 1,10 minuta boljim vremenom od Slovenije i 1,54 minuta prednosti u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Kolumbiju.

Kasa je u poslednjoj, četvrtoj, etapi zauzeo 16. mesto u sprintu velike grupe biciklista. Pobedio je Francuz Demar, ispred Nemaca Mejsena i Riesa. U generalnom plasmanu Mezgec je prvi, drugi mesto osvojio je Kolumbijac Suarez sa 11 sekundi slabijim vremenom, dok je trći završio King (SAD) sa 13 sekundi zaostatka.

Gabor Kasa (rođen 1989) je drugu godinu za redom stipendista Međunarodne biciklističke unije (UCI) u trening centru u Eglu kraj Lozane.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasa 14, njegov UCI miks tim pobednik u Kanadi

Izvor: PRObjave.com, 07.Jun.2010

Gabor Kasa, srpski reprezentativac iz subotičkog Spartaka, član miks ekipe Međunarodnog trening centra UCI u Eglu kraj Lozane, zauzeo je 14. mesto u generalnom plasmanu trke za Kup nacija do 23 godine u Kanadi sa 1,30 minuta slabijim vremenom od pobednika Luke Mezgece iz Slovenije...Kasina mešovita...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.