Kasano napao Vandu, ovo je oštro!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano napao Vandu, ovo je oštro!

Antonio Kasano dozvolio sebi da u medijima napadne suprugu Maura Ikardija.

Ako je neko zanimljiv medijima u Italiji i ako im neko donosi veliku čitanost, onda je to Vanda Nara.

Ona je često tema u medijima, pojavljuje se na televiziji, voli da bude u centru pažnje i to po svaku cenu.

Mnogi smatraju da je problem sa Maurom Ikardijem koji trenutno ima u Interu nakon što mu je oduzeta kapitenska traka prouzrokovan zahvaljujući Vandi koja obavlja funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovog menadžera.

Tako misli i Antonio Kasano.

"Osoba koja je prouzrokovala katastrofu je ona. Ona donosi Ikardiju probleme, ona je kreirala da se sve vrti oko njega. Da rešimo - ti, Vanda, govoriš previše, nisi ti trener, a previše koristiš i društvene medije", rekao je Kasano.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mijatović i Šuker u priči: "Ne daj mu loptu"

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Zanimljiva ispovest nekadašnjeg trenera Real Madrida...Nekadašnji trener Real Madrida Fabio Kapelo govorio je za italijanske medije o slučaju Maura Ikardija u Interu kojem je oduzeta kapitenska traka...On je istakao da se susreo sa sličnom situacijom u Real Madridu..."Trener sa autoritetom mora da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.