Kasano i Guarin odveli Inter u četvrtfinale Kupa Italije, Palasio branio!

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano i Guarin odveli Inter u četvrtfinale Kupa Italije, Palasio branio!

Inter je u osmini finala Kupa Italije pobedio Veronu sa 2:0 i nastavio desetogodišnju tradiciju neporaženosti na domaćem terenu u ovom takmičenju.

Od samog starta oba tima su igrala ofanzivno, ali su tek u drugom delu igre viđeni golovi. Rezervista Fredi Guarin je dobio šansu od početka drugog poluvremena, i pet minuta po ulasku u igru uposlio Kasana, a on rutinski savladao Rafaela za vođstvo.

Samo četiri minuta kasnije, Guarin je postavio konačan rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a asistirao mu je upravo strelac prvog gola.

Strepnja za rezultat i prolaz pojavila se kada je Luka Kastelaci morao da izađe zbog povrede, a pošto je Stramaćoni izvršio sve tri izmene, rukavice je preuzeo Rodrigo Palasio i do kraja meča nekoliko puta intervenisao.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Napoli-Bolonja.

Kup Italije, osmina finala:

Utorak

Inter - Verona 2:0 (0:0)

(Kasano 50, Guarin 54)

Sreda

Lacio - Sijena 15.00

Udineze - Fiorentina 17.30

Napoli - Bolonja 21.00

Ranije odigrano:

Roma - Atalanta 3:0

Parma - Katanija 1:1 (3:4 posle penala)

Juventus - Kaljari 1:0

Milan - Ređina 3:0

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.