Kasano: Milan do neba, Inter iznad njega

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano: Milan do neba, Inter iznad njega

Novi fudbaler Intera, a bivši Milana, snašao se kada ga je novinar na zvaničnoj promociji podsetio da je nedavno izjavio da je iznad "rosonera" samo nebo.

Antonio Kasano od subote je zvanično fudbaler Intera.

Na zanimljivoj promocija italijanskog reprezentativca Kasano je novinarima otkrio zbog čega je prešao u redove gradskog rivala. On je indirektno optužio potpredsednika "rosonera" Adrijana Galijanija da ga je oterao iz kluba.

"On je samo obećavao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali ništa od toga nije ispunio. Okružio se ljudima koji mu samo podilaze, a on jedino takve voli. Ništa nije hteo da mi kaže o ambicijama kluba i kada su prodati Silva i Ibrahimović odlučio sam da odem. Ne, ne moram ni da kažem njegovo ime, ali svi znate na koga mislim", rekao je Kasano.

Zahvalio se navijačima Milana na podršci koju je imao prilikom operacije srca, zatim predsedniku Berluskoniji i njegovoj ćerki Barbari, pomoćnom treneru Tasotiju, ali ne i šefu stručnog štaba Alegriju.

"On je smatrao da sam nebitan igrač, sedma-osma opcija. Ali, dobro, bar mi nikad ništa nije obećao", istakao je Kasano.

Na pitanje novinara da prokomenatriše dolazak u Inter, iako je pre nekoliko meseci izjavio da je "samo nebo iznad Milana" Kasano je rekao.

"Pa da, ali Inter je iznad neba. Predsednik Morati je hteo da me dovede još kad je Manćini bio trener, ali tad sam bio lud i on je bio u pravu. Sad sam konačno stigao u klub za koji navijam, ovde ću završiti karijeru, jer je to vrh, dalje se ne može", poručio je Kasano, uz konstataciju da planira da igra za Italiju na prvenstvu sveta 2014. godine u Brazilu.

(Tanjug - foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.