Karte za Dejvis kup od ponedeljka

Izvor: B92, 11.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Dejvis kup od ponedeljka



Ulaznice za Dejvis kup meč Srbije i Australije naći će se u prodaji od ponedeljka, 13. avgusta. Pojedinačne karte i kompleti mogu se kupiti na biletarnici Beogradske Arene, Bilet servisa Tiket servisa i Tiket lajna po veoma pristupačnim cenama. Komplet za tri dana za najjeftiniji Nivo 1 košta 800 dinara, dok su pojedinačne cene 400, 200 i 400 dinara za petak, subotu i nedelju. Komplet ulaznica za Nivo 3 iznosi 4.000 dinara.

Dejvis kup meč Srbije i Australije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigraće se od 21. do 23. septembra u Beogradskoj Areni, a pobednik će naredne sezone izboriti plasman u Svetsku grupu.

Kako se kaže u najavi, srpska teniska reprezentacija nikada nije bila jača, a predvode je Novak Đoković, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Boris Pašanski, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac...Australija prvi put može da ispadne iz Svetske grupe, a u Beogradu će je predvoditi Lejton Hjuit, trenutno 21. teniser na svetskoj rang listi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.