Karlajl terao Parsonsa da smrša, pa mu se izvinio

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlajl terao Parsonsa da smrša, pa mu se izvinio

Trener Dalasa Rik Karlajl izvinio se svom košarkašu Čendleru Parsonsu jer ga je nedavno kritikovao zbog viška kilograma označio kao jednog od glavnih krivaca za poraz od Oklahome u predsezoni.

- Nisam bio fer. Nije bilo prikladno što sam kritikovao Parsonsa posle utakmice sa Oklahomom. Izvinio sam se njemu i celom timu zbog svoje greške. Ne samo da je Čendler jedan od najboljih igrača u našoj ekipi, nego je i među najmarljivijima. Stavio sam do znanja svojim igračima i stručnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << štabu da ovakav vid ispada poput mog nije prihvatljiv i vređa dostojanstvo organizacije poput Dalasa - kazao je Karlajl za ESPN, a Parsons je ubrzo odgovorio:

- To samo pokazuje kakav je on čovek. Zajedno smo u ovome. Svi greše. Prišao mi je i ljudski se izvinio. Imamo odličan odnos. Ovaj problem je iza nas, idemo dalje - podvukao je Parsons.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: Beta/AP/Jim Cowsert)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.