Karijeva povreda nije naivna

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karijeva povreda nije naivna

'USA Today' saznaje da će prošlogodišnji MVP morati da pauzira minimum 15 dana.

Stef Kari se sinoć okliznuo početkom četvrte utakmice prve runde plej-ofa protiv Rokitsa u Hjustonu i nije se do kraja vraćao na parket.

Voriorsi su bez njega teškom mukom izvojevali pobedu, MVP prošlosezonskog velikog finala Dre Igodala je uzeo stvari u svoje ruke u finišu za vođstvo od 3:1 u seriji.

Aktuelni šampion će na petoj utakmici u svojoj 'Oracle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Areni' igrati bez svoje prve zvezde, pošto će Kari u najboljem slučaju morati da pauzira 15 dana.

Pod terminom 'u najboljem slučaju' se misli na istegnuće ligamenata, ali ukoliko se ispostavi da je povreda ukrštenih ligamenata teže prirode

može da se desi da je sezona za Stefa Karija završena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.