Kari ponovo izlomio Pola (video)

Izvor: MVP.rs, 03.Apr.2015, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari ponovo izlomio Pola (video)

Plejmejker Voriorsa je još jednom stavio na muke svoju staru mušteriju.

Golden Stejt igra najbolju sezonu u istoriji franšize, a velike zasluge za sjajne rezultate idu Stefanu Kariju. Ovaj momak prkosi trendovima moderne košarke. Nije snažan, nije preterano visok, ali u rukama ima magiju.

To je na svojoj koži, ponovo, najbolje osetio Kris Pol. U meču između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa slavili su gosti sa 110:106, a najbolji potez >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << meča, večeri, a verovatno i dosadašnjeg toga NBA sezone bio je dribling Karija kojim je Pola poslao na pod. A, sve je začinio uspešnim šutom.

Na društvenim mrežama brzo su se pojavile šale na Polov račun, a jedna od najupečatljivijih bila je ona u kojoj je kreator iste smestio jednog od najboljih plejmejkera današnjice u igru Tvister.

(foto: Andrew D. Bernstein / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.