Izvor: Glas javnosti, 24.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari i novi klinci za bolju Zvezdu

Novi vetrovi duvaju na Malom Kalemegdanu. Ono što se do pre neki dan činilo nemogućim, danas je realnost. Jedan od naših najtrofejnijih trenera Svetislav Pešić biće, po svemu sudeći, novi trener Crvene zvezde. Prema nezvaničnim izvorima, njemu je ponuđena zagarantovana plata od 400.000 evra, ali bi u slučaju osvajanja svih trofeja konačna cifra mogla da dostigne i milion evra. Nova uprava Zvezde čini sve kako bi što pre završila pregovore sa proslavljenim stručnjakom.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Juče smo imali sastanak sa gospodinom Pešićem i njegovim menadžerom Lučijanom Kapikjonijem. Dogovorili smo se da se razgovori nastave tokom vikenda, i ja verujem da smo na dobrom putu. Sastanku su prisustvovali Slobodan Vučićević i Zoran Drakulić, sad nam preostaje da razmotrimo uslove koje smo dobili od našeg proslavljenog trenera. Radi se o uspešnom treneru, jednom od najboljih naših i evropskih stručnjaka. Samim tim reč je o opreznom čoveku kome nikad nije dosta informacija, a takvi detalji odvajaju uspešne od onih drugih - rekao je generalni menadžer Zvezde Milan Opačić.

U međuvremenu, prva pojačanja su već stigla na Mali Kalemegdan. To su izuzetno talentovani Vladimir Štimac i Marko Kešelj, a očekuje se i angažovanje najboljeg juniora Evrope Filipa Šepe.

- Crvena zvezda ima generaciju perspektivnih igrača koji su osvojili državno prvenstvo. NJih moramo gajiti i dati im pravu priliku. Dovođenjem Kešelja, Štimca i eventualno Šepe napravili bismo korak ka stvaranju tima, koji bi uz kapitena Dragićevića, Kikanovića, Bakića, Kovača i dva kvalitetna stranca bio ekipa za svako poštovanje - najavljuje bolje dane „crveno belih“ agilni Opačić.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Zeman već odlazi iz Zvezde

Izvor: 24sata, 25.Avg.2008, 02:37

Posle očajnog starta sezone u Crvenoj zvezdi su rešili da promene trenera. Uprava crveno-belih sprema se da uruči otkaz Zdenjeku Zemanu, najverovatnije danas ili posle meča sa kiparskim Apoelom, u četvrtak. Novi trener Crvene zvezde po svemu sudeći će biti Dragoslav Stepanović, aktuelni trener...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.