Kari Pešić u epizodi - Dajte Golden Stejt da se igramo (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari Pešić u epizodi - ''Dajte Golden Stejt da se igramo'' (video)

Preporodio je Barselonu, pobedio najbolje španske timove na završnom turniru nacionalnog Kupa, šta je sledeće?

Barseloni je doskora pretilo da joj tekuća sezona ostane upamćena kao jedna od najneuspešnijih, ali onda se na mesto trenera vratio Svetislav Pešić i stvari su se potpuno promenile.

Za rekordno kratko vreme.

Iskusni srpski strateg je uneo pobedničku atmosferu u tim i uspešno sproveo svoje zamisli tokom završnog turnira španskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kupa, gde je Barselona sinoć trijumfovala u finalu protiv Reala sa 92:90 i osvojila prvi trofej u sezoni.

Naravno, usledilo je veliko slavlje u Barsinoj svlačionici, a popularni Kari je u prisustvu kompletnog tima uputio šaljivu, ali i veoma moćnu poruku.

''Igrali smo protiv Baskonije, trenutno najboljeg tima u Španiji. Igrali smo protiv Gran Kanarije na njihovom terenu. Igrali smo protiv Real Madrida. Nismo još samo sa Golden Stejtom'', poručio je Pešić

-

Svetislav Pesic, desatado en la celebración en el vestuario.

"Jugamos contra @Baskonia, el mejor equipo del momento en España.

Jugamos contra @GranCanariaCB, en su casa.

Jugamos contra @RMBaloncesto.

Solo no jugamos contra Golden State"#CopaACB pic.twitter.com/umOTb2AOzD

— Liga Endesa (@ACBCOM) February 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pešić blista posle Kupa kralja: Dajte Golden Stejt da se igramo!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2018

Svetislavu Pešiću je bilo potrebno samo devet dana da preporodi Barselonu! Od raspojasanog tima, napravio je družinu pobednika. I osvojio Kup Kralja, posle dramatičnog trijumfa nad Real Madridom (92:90). Legendarni srpski stručnjak znao je da uživa posle još jedne velike trenerske pobede, apostrofirajući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.