Karadžić za B92: Navijaću za Antića

Izvor: B92, 28.Dec.2010, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić za B92: Navijaću za Antića

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je za B92 da će navijati za Radomira Antića na humanitarnom duelu selekcije španske lige i tima Afrika junajted.

Taj meč će se u sredu odigrati u Madridu u organizaciji UNICEF-a.

"Radomir Antić je naš veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalski stručnjak i normalno je da ću navijati za našeg sunarodnika. Antić je imao veliki uspeh sa reprezentacijom sve do Svetskog prvsntva u Južnoj Africi kada su počeli naši problemi.

„Sve se dodatno zakomplikovalo njegovom kaznom. Iako je naš Savez prekinuo saradnju sa njim to me ne sprečiti da za njega navijam u humanitarnom meču", rekao je Karadžić za B92.

Sadašnji selektor Srbije Vladimir Petrović i nekadašnji selektor Južne Afrike Milovan Rajevac su takođe rekli da će 'svim srcem' biti uz Antića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tole ponovo navija za Antića

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2010

Predsednik FSS u izjavi za B92 istakao da će u sredu uveče navijati sa selekciju Primere koju će sa klupe voditi Radomir Antić, u humanitarnoj utakmici protiv ''Afrike junajted'', pod vođstvom Žozea Murinja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.