Karadžić za B92: Moj stav je poznat

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić za B92: Moj stav je poznat

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je za B92 da se ništa nije promenilo u njegovom viđenju aktuelne situacije u srpskom fudbalu.

"Ja sam rekao u avgustu šta mislim, a nešto intimnije da kažem, morali bismo malo više da se poznajemo", rekao je Karadžić našoj novinarki.

Karadžić je u avgustu saopštio da će se povući sa funkcije predsednika FSS.

Na pitanje koji su sledeći koraci nakon što je Dejan Stanković odustao od kandidature, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karadžić je odgovorio:

“Videćemo, sada je nova matematika, ovo je novonastala situacija. Ne želim ništa da kažem pre nego što se sastanu organi Fudbalskog saveza i izjasne se o njoj”.

Karadžić je demantovao da je od Stankovića tražio funkciju počasnog predsednika FSS.

“Rekao sam mu da ne tražim ništa, nikakvu funkciju, ništa mi ne treba. ‘Predajem ti Savez, radi, ako me nekada zoveš i pitas, vrlo rado ću se odazvati tvom pozivu’, tako sam mu rekao”, kaže Karadžić za B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.