Karadžić: Bez kadrovskih promena

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Bez kadrovskih promena

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je pred sednicu Skupštine FSS rekao da kadrovska pitanja nisu aktuelna.

Čelnici fudbalske organizacije će se sastati u utorak, ali bez obzira na zahtev predsednika Zajednice superligaša Zvezdana Terzića ne planira se rasprava o funkcijama.

"Ništa nije dogovoreno na sastanku koji smo imali sa predstavnicima Zajednice, Crvene zvezde i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana oko potpredsedničkog mesta FSS. Nećemo pričati o tome na Skupštini, to pitanje nije na dnevnom redu", naveo je Karadžić.

Terzić je nedavno tražio da se raspravlja o preraspodeli funkcija, pošto smatra da mu kao predsedniku Zajednice pripada potpredsedničko mesto u FSS.

Pitanje potpredsednika biće aktuelno posle Skupštine, ima vremena da razgovaramo u mesecima koji dolaze“, zaključio je Karadžić.

O tome je trebalo da se priča pre mesec dana na Izvršnom odboru Zajednice, ali su superligaši odlučili da tu tačku skinu sa dnevnog reda, povuku zahtev i ostave donošenje odluke Radnoj grupi, koja je formirana 19. februara i koju čine Tomislav Karadžić, generalni sekretar FSS Zoran Laković, Zvezdan Terzić, predstavnici Partizana Mile Jovičić i Ratomir Babić, te potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karadžić: Kadrovska pitanja u FSS sad nisu aktuelna

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2014

Tomislav Karadžić, predsednik FSS, zakazao je za utorak redovnu sednicu Skupštine, dok će dan pre toga u Staroj Pazovi zasedati Izvršni odbor.. (FOTO: D. Žarković). Kako najavljuju sa Terazija 35 neće se izlaziti iz okvira ranije dogovorenog dnevnog reda, a rasprava o promeni kadrova fudbalske...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.