Kapitenska traka oko ruke Pantića: Ovo se sanja

Izvor: Mondo, 19.Jul.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapitenska traka oko ruke Pantića: "Ovo se sanja"

Veliku čast ukazao mu je trener Miroslav Đukić...

Miroslav Đukić je "promešao karte" za revanš protiv Rudara, u kom je njegov tim postigao još tri gola za lagan plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a izostanak iskusnijih značio je i da će Danilu Pantiću biti ukazana velika čast.

Mladi fudbaler iz Rume, koji je tokom leta produžio pozajmicu iz Čelsija u Partizan, poneo je oko svoje ruke kapitensku traku...

"Naravno da me je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << motivisalo", kazao je Pantić za TV Arena Sport posle meča.

"To je nešto što svako sanja kao mlad igrač. Bio sam kapiten kroz omladinsku školu i evo sada ponovo. Čestitam saigračima na pobedi".

Pantić je jedan od retkih koji je u oba susreta proveo po svih 90 minuta na terenu, a razlika u odnosu na meč u Nikšiću bila je što se sada sa levog krila - pomerio u sredinu terena. Baš na tom mestu pružao je i najbolje partije tokom proleća...

"Mislim da mogu da odgovorim podjednako dobro na obe pozicije i zadovoljan sam, a na treneru je da izabere gde ću igrati", dodao je Pantić.

Sledeći protivnik na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope je ekipa iz Litvanije, Trakai, koja je eliminisala Irtiš iz Pavlodara.

"Spremamo se isto za svaku utakmicu, bez obzira ko je rival".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.