Kapiten zadržan u Atini

Izvor: S media, 20.Avg.2010, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten zadržan u Atini

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, pušten je posle razgovora sa grčkim vlastima o tuči na sinoćnjoj utakmici Grčka - Srbija.

Zajedno sa Krstićem u Atini je ostala ministarka sporta Srbije, Snežana Samardžić Marković, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu sporta.

Samardžić Marković slučajno se zatekla u prestonici Grčke, posle povratka iz Singapura sa Olimpijskih igara mladih, i ostala je da bi pomogla Krstiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << protiv koga je u Grčkoj podignuta prijava zbog tuče na prijateljskom susretu Akropolj kupa, rekli su u Ministarstvu.

Duel Grčke i Srbije prekinut je u poslednjem minutu posle opšte tuče na terenu, u kojoj je Krstić stolicom pogodio u glavu centra protivničke ekipe, Janisa Burusisa.

Grčki reprezentativac najavio je tužbu, zbog čega je Krstić morao da ostane

u Atini, umesto da sa ekipom doputuje u Beograd.

(foto: sportnet.gr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atena: Košarkaš Srbije pušten nakon razgovora s vlastima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2010

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić pušten je poslije razgovora s grčkim vlastima o tuči na sinoćnjoj utakmici, a sa njim je u Ateni ostala ministrica sporta Srbije Snežana Samardžich Marković, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu sporta. Susret Grčke i Srbije u Ateni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Košarkaš Nenad Krstić uhapšen u Grčkoj!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2010

Košarkaš reprezentacije Srbije Nenad Krstić (27) uhapšen je danas zbog učešća u masovnoj tuči tokom utakmice protiv Grčke, saopštila je grčka policija.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.