Kapiten prati naslednike: Ko potceni ovaj tim Srbije...

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten prati naslednike: Ko potceni ovaj tim Srbije...

Filip Filipović gleda dobre nastupe podmlađene reprezentacije u Južnoj Koreji. Evo šta on kaže o igrama Srbije na Svetskom prvenstvu.

Foto: MN Press

Posle svog "punoletstva" u kapici Srbije, Filip Filipović (32) prvi put je dobio deo leta da odmori dok "delfini" igraju na velikom takmičenju.

Zajedno sa još nekoliko iskusnijih nosilaca igre reprezentacije (Pijetlovićima, Prlainovićem, Mitrovićima i Aleksićem), kapiten "delfina" na TV-u prati igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naslednika, koje je Dejan Savić odveo na Svetsko prvenstvo kao prvu "proveru" kostura ekipe koja će igrati na Olimpijskim igrama 2024. godine.

U razgovoru za svoj sajt, Filipović je rekao da je tako mlad tim dosadašnjim igrama dokazao staro pravilo.

"Naša ekipa je pokazala da najgora stvar koja može protivniku da se desi jeste da potceni ovaj sastav. Ko zna koji put se pokazalo da ne igraju imena, već momci koji su odlučni i spremni da u trenutku daju sve od sebe i pokažu želju za pobedom. To je ono što ih je i protiv Grčke i u jednom delu meča protiv Crne Gore izdvojilo".

Naredni protivnik, u četvrtfinalu, biće dobro poznat rival.

"Španiju smo i očekivali u četvrtfinalu i definitivno će biti težak protivnik. Međutim, smatram da momci treba da se okrenu svojoj igri, da ostanu mirni i svoji, a onda neće mnogo zavisiti od Španije, već od naše igre i nema razloga da tako ne bude.

Filipović je potom istakao da su u grupnoj fazi odlično odigrale Hrvatska i Mađarska.

"Hrvatska i Mađarska igraju odličan vaterpolo, efikasan, energičan i smatram da su to ekipe koje imaju najveće šanse za krajnji plasman".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.