Kapiten izdao, Arsenal se okreće paprenom Portugalcu?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten "izdao", Arsenal se okreće paprenom Portugalcu?

Pravo je pitanje kako ljudi sa "Emirata" mogu izvesti ovaj transfer-poduhvat.

Loran Košćelni definitivno napušta "Tobdžije", iskusnom štoperu je ostalo još godinu dana ugovora, ali Francuz svim silama gura transfer. Defanzivac je maltene devet godina veran sluga klubu iz Londona, pitanje da li čelnici "Tobdžija" mogu da ga ispoštuju na samom kraju.

Veliki problem Arsenala jesu štoperi, pojačanja iz pređašnjih rokova se nisu pokazala kao najbolja. Emeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već gubi bitku od komšija po pitanju transfera mladog Salibe. Izgleda da se klub sa "Emirata" odlučio na potez davljenika, potrošiće sav svoj budžet na transfer jednog igrača.

U pitanju je mladi štoper Benifke, Ruben Dijas! Portugalca su u prošlosti pratili klubovi poput Atletiko Madrida i Juventusa. Problem je njegova otpusna klauzula od maltene 60 miliona evra, po natpisima Engleza Arsenal će ponuditi oko 45 do 50 miliona evra, ostatak bi "podmirili" raznoraznom bonusima u odnosu na partije dvadesetdvogodišnjeg štopera.

Dijas je dete Benfike, ima još četiri važeće godina na ugovoru sa "Orlovima", ovaj rok nas je već uverio da klub iz Lisabona prodaje skupo svoje igrače. Mada Arsenal bi ovim transferom verovatno dobili vođu svoje defanzive za duži naredni period.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.