Kapiten Monaka optužen za seksualni napad

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 22:19

Kapiten Monaka optužen za seksualni napad

Kapiten fudbalskog kluba Monako Visam Ben Jeder optužen je za seksualni napad koji se dogodio početkom sedmice na Azurnoj obali.

Javni tužilac Nice rekao je za AFP da "postoje dve prijave za silovanje i dve žrtve".

"Ne znamo indetitet drugog osumnjičenog", rekao je sudija, a Frans info je preneo da bi to mogao da bude Ben Jederov mlađi brat.

Frans info je preneo i da su dve devojke starosti 20 i 19 godine prijavile Ben Jedera i njegovog brata da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su im "nametnuli seksualne radnje" posle večeri koju su proveli zajedno.

Ben Jeder je za reprezentaciju Francuske odigrao 19 utakmica i postigao tri gola.

U aprilu ga je sud u Sevilji osudio na šestomesečnu uslovnu kaznu zatvora i novčanu kaznu od 133.798,70 evra zbog utaje poreza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.