Kapiten Liverpula operisan

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 14:14

Kapiten Liverpula operisan

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson uspešno je operisan zbog povrede prepona koju je zaradio na meču protiv Evertona, saopštio je šampion Engleske.

Henderson se povredio u prvom poluvremenu derbija protiv Evertona prošlog vikenda, nakon čega je lekarski tim kluba odlučio da je operacija neophodna.

Klub je saopštio da će Henderson odmah započeti program rehabilitacije.

Iako nije određeno tačno vreme njegovog povratka na teren, izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da neće igrati do reprezentativne pauze u martu, naveo je Liverpul.

"Hendersonov oporavak će pažljivo nadgledati medicinsko osoblje kluba i njegov napredak odrediće kada će moći da nastavi s punim treninzima", naveo je Liverpul.

Ovo znači da će Liverpul bez kapitena igrati protiv Šefild junajteda, Čelsija, Fulama i Vulverhemtpona, kao i revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.