Kapičić: Nisam ovo očekivao od Dude!

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2011, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapičić: Nisam ovo očekivao od Dude!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić, izjavio je da je iznenađen odlaskom selektora Dušana Ivkovića, i najavio da će Savez reagovati posle martovskih izbora.
Posle razgovora koji smo on i ja obavili u Atini, stekao sam utisak da bi selektor voleo da nastavi s radom pod određenim uslovima. Sve je navodilo na to. Mislio sam da će se posle izbora izjasniti, takav je bio dogovor. Iznenađen sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iako on, naravno, ima pravo da se povuče iz razloga koje je naveo – rekao je Kapičić.

Ivković je objavio da „mentalno i fizički nije u stanju” da i dalje vodi reprezentaciju:
Ponavljam to je njegovo pravo i legitimna stvar. Moram to da prihvatim, kao i svako ko bude došao na čelo Saveza ako bude promena, a biće ih verovatno – rekao je prvi čovek KSS.
Redovna skupština Košarkaškog saveza Srbije biće održana u sredu, a izborna u martu.
Ništa neću da radim na svoju ruku. Proces i procedura angažovanja novog selektora nisu jednostavni, to se ne radi preko noći. Mislim da je priča o Ivkovićevom nasledniku nešto čime će da se bavi nova struktura u Savezu – napomenuo je Kapičić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapičić iznenađen Dudinom ostavkom

Izvor: S media, 14.Feb.2011

Ostavka Dušana Dude Ivkovića na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije iznenadila je predsednika KSS Dragana Kapičića...Trofejni stručnjak je pismom obavestio ljude u Savezu da nije sposoban da nastavi da vodi "orlove"...KSS dobio 69 miliona dinara..KSS u minusu milion evra za 2010!..Kapičić...

Nastavak na S media...

Ko će naslediti Ivkovića?

Izvor: RTS, 15.Feb.2011, 12:53

Ivković je otišao sa klupe reprezentacije, radno mesto selektora košarkaša sada je otvoreno. Obradović i Pešić nisu zainteresovani za preuzimanje nacionalnog tima, Muta Nikolić rekao da je konačno njegov red. Svi zamerili Dudi što je reprezentaciju napustio pre Olimpijade...Cela Srbija je i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.