Kao Liverpul protiv Milana, samo još luđe!

Izvor: Mondo, 12.Mar.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao Liverpul protiv Milana, samo još luđe!

Neverovatna utakmica u engleskom Čempionšipu!

Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Preokret Liverpula protiv Milana u finalu Lige šampiona 2005. godine smatra se jednim od najvećih u istoriji fudbala. "Crveni" su gubili na poluvremenu 0:3, ali su za 15 minuta po povratku sa odmora uspeli da izjednače, a zatim i da penalima dođu do pobede.

U subotu, 12. marta 2016, viđen je još jedan sjajan preokret u režiji engleskog kluba, ali je utakmica završena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bez pobednika.

U meču 37. kola Čempionšipa (drugi rang takmičenja), petoplasirani Derbi Kaunti je kao gost za samo deset minuta (od 55. do 65) dao tri gola Roteramu, koji se nalazi u zoni ispadanja, ali je domaćin uspeo da izbegne poraz i to golovima od 83. do 91. minuta!

Junak pobede Roterama bio je dvostruki strelac Leon Best 85. i 90+1), a pre njega nagoveštaj uzbuđenja doneo je Daniel Vord (83). Dva gola za goste dao je Tomas Ins (55. i 65), a u strelce se upisao i Kris Martin (63).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.