Kanzas Siti i San Francisko u velikom NFL finalu

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanzas Siti i San Francisko u velikom NFL finalu

Kanzas Siti i San Francisko boriće se u 54. Superboulu 2. februara u Majamiju za titulu šampiona NFL lige. Čifsi bili bolji od Tenesi tajtansa sa 35:24, dok su Fortinajnersi savladali Grin Bej pekerse sa 37:20.
Poznato je ko će 2. februara igrati najvažniju utakmicu u američkom profesionalnom sportu – Kanzas Siti i San Francisko ukrstiće koplja u 54. po redu Superboulu u Majamiju.

Čifsi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su se u veliko finale plasirali posle trijumfa nad Tenesi tajtansima od 35:24, čime su osvojili Američki fudbalsku konferenciju (AFC).
Tajtansi nisu uspeli da nastave niz iznenađenja, pošto su prethodnu u plej-ofu eliminisali Nju England i Baltimor.

u Nacionalnoj fudbalskoj konferenciji (NFC) nije bilo iznenađenja – San Francisko je sa 37:20 bio bolji od Grin Bej pekersa i potvrdio prvo mesto osvojeno u regularnom toku takmičenja. 
Veliko finale igra se na "Hard Rok stadionu" u Majamiju, koi će biti domaćin 54. Superboula 2. februara.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Super Bowl LIV u crvenom

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2020

Ovogodišnja bitka za novog šampiona NFL-a je apsolutno u znaku crvene boje pošto je to osnovni ton dva učesnika, Kanzas Sitija i San Franciska. Fortinajnersi su se sinoć nakon pobede od od 37:20 nad Grin Bej Pekersima pridružili Čifsima koji su veče raniji bili bolji od Tenesi Tajtansa s rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.