Kanselo i Blind napustili Bajern

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 22:24

Kanselo i Blind napustili Bajern

Čelnici fudbalskog kluba Bajern objavili su na zvaničnom sajtu da Žoao Kanselo i Dejli Blind nisu više članovi tog kluba.

Kanselo (29) je zimus doveden na pozajmicu iz Mančester Sitija, a u Bajernu su odlučili da ne otkupe njegov ugovor.

Portugalac se tako zvanično vraća u redove šampiona Evrope, ali se očekuje da brzo napusti "građane" jer trener Pep Gvardiola više ne računa na njega.

Blind (33) je u Bajern stigao takođe zimus, kao slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač posle raskida ugovora sa čelnicima Ajaksa.

Holanđanin je potpisao ugovor do kraja sezone i nije mu ponuđen novi, pa je ponovo slobodan u izboru nove sredine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Čistka” u Bajernu: Kanselo i Blind napustili “Bavarce”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jul.2023, 11:57

Kanselo (29) je zimus doveden na pozajmicu iz Mančester Sitija, a u Bajernu su odlučili da ne otkupe njegov ugovor Čelnici fudbalskog kluba Bajern objavili su danas na zvaničnom sajtu da Žoao Kanselo i Dejli Blind nisu više članovi tog kluba. Kanselo (29) je zimus doveden na pozajmicu iz...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.