Kanavaro ne želi u Mančester siti ili Bajern

Izvor: RTS, 01.Maj.2009, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanavaro ne želi u Mančester siti ili Bajern

Odbambeni igrač madridskog Reala, Italijan Fabio Kanavaro, izjavio je da ne želi po isteku ugovora sa trofejnim španskim klubom da pređe u Mančester Siti ili minhenski Bajern.

Kanavaru ugovor ističe na kraju sezone, ali još niko iz Reala nije mu ponudio produžetak saradnje. Prema tvrdnjama španskih medija, situacija oko njegovog statusa biće jasnija posle izbora novog rukovodstva "kraljevskog kluba" na leto.

Za 35-godišnjeg kapitena italijanske reprezentacije interesovanje je pokazao i torinski Juventus. Kanavaro je iz tog kluba 2006. godine prešao u Real nakon izbacivanja "stare dame" u Seriju B zbog nameštanja rezultata prvenstvenih utakmica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kanavaro ne želi ni u Mančester Siti ni u Bajern

Izvor: Blic, 01.Maj.2009

Odbambeni igrač madridskog Reala, Italijan Fabio Kanavaro, izjavio je danas da ne želi po isteku ugovora sa trofejnim španskim klubom da pređe u Mančester Siti ili minhenski Bajern.....Kanavaru ugovor ističe na kraju sezone, ali još niko iz Reala nije mu ponudio produžetak saradnje. Prema tvrdnjama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.