Kan: Gvardioli će biti poptrebno vreme

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kan: Gvardioli će biti poptrebno vreme

Legendarni golman minhenskog Bajerna Oliver Kan upozorio je budućeg trenera Pepa Gvardiolu da će mu biti potrebno vreme kako bi implementirao svoju filozofiju u minhenskoj ekipi.
Španac će na leto na klupi Bavaraca zameniti iskusnog stručnjaka Jupa Hajnkesa.
Gvardiola je do sada imao igrače sa kojima je radio od mlađih kategorija i uvodio ih u prvi tim. U Bajernu će mu biti potrebno vreme kako bi igrači stekli taj automatizam koji postoji u Barseloni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Neće to moći da se desi za jedan dan. Za razliku od sistema Luja van Gala, onaj koji koristi Gvardiola je fleksibilniji – kazao je Kan nemačkim medijima.
On je dodao da će veliku pomoć Gvardioli u uspostavljanju sistema morati da pruži sportski direktor Bajerna Matijas Zamer.
Gvardiola je sa Barselonom za četiri sezone osvojio ukupno 14 trofeja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kan: Pepu će biti potrebno vreme

Izvor: B92, 04.Feb.2013

Legendarni golman Bajerna Oliver Kan upozorio je Pepa Gvardiolu da će mu biti potrebno vreme kako bi implementirao svoju filozofiju u minhenskoj ekipi...Španac će na leto na klupi Bajerna zameniti iskusnog stručnjaka Jupa Hajnkesa...„Gvardiola je do sada imao igrače sa kojima je radio od mlađih...

Nastavak na B92...

Kan: Gvardiola, neće ti biti lako

Izvor: Mondo, 04.Feb.2013

Legendarni golman Bajerna smatra da će novom treneru Bavaraca biti potrebno vreme kako bi implementirao svoju filozofiju u minhenskoj ekipi...Trofejni trener Pep Gvardiola će na leto na klupi Bajerna zameniti iskusnog stručnjaka Jupa Hajnkesa. Oliver Kan, legendarni golman Bavaraca smatra da španskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.