Kampaco došao glave i Obradoviću, slavlje Reala u derbiju!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kampaco došao glave i Obradoviću, slavlje Reala u derbiju!

Odlične partije Argentinca, Tejlora i Rendolfa.

U okviru prvog kola Evrolige derbi su igrali Real i Fenerbahče, a nakon neizvesne završnice, Real je slavio rezultatom 81:77.

Real je vodio tokom velikog dela meča, u poslednjoj četvrtini je imao i 12 poena prednosti na samom startu, ali je onda usledila serija ekipe Željka Obradovića.

Nikola Kalinić je trojkom pokrenuo svoju ekipu, Derik Vilijams je takođe pogodio jednu, proigrao je i Slukas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i De Kolo, pa je olako prednost sustignuta.

Ipak, daleko prisebniji u završnici bili su domaći igrači.

Fakundo Kampaco je igrač utakmice, on je postigao 14 poena i imao je 8 asistencija. Tejlor je upisao 19 poena, Rendolf je dodao 15.

Pojačanja Fenera, Nando De Kolo i Derik Vilijams su bili najbolji kod gostiju, prvi je upisao 22 poena, drugi 19. Nikola Kalinić je imao 13 poena za isto toliko minuta, većinu je postigao u poslednjoj deonici. Štimac je dodao 4 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žalgiris potpuno podbacio, slavlje Baskonije

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019

U prepunoj Žalgirio areni u okviru prvog kola EL ekipa Žalgirisa je poražena od Baskonije...Ako se po jutru dan poznaje, ova sezona neće biti toliko dobra za Žalgiris kao prethodne dve...Domaći Žalgiris je večeras dočekao Baskoniju i poražen je rezultatom 58:70...Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.