Kamingsu sedma etapa Tura

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamingsu sedma etapa ''Tura''

Na najprestižnijoj biciklističkj trci stiglo se do sedme etape. Dobio je Britanac.

Britanski biciklista Stiv Kamings pobedio je danas na sedmoj etapi Trke kroz Francusku, dok je žutu majicu zadržao Belgijanac Greg Van Avermet.

Kamings je etapu dugu 167 kimometara od L'Ilj Žurdena do jezera Pajola prešao za tri sata, 51 minut i 58 sekundi.

Drugo mesto osvojio je Deril Impi, koji je bio brži od Danijela Alvara, sa minut i pet sekundi zaostatka  za Kamingsom. Četvrti je bio Vinčenco Nibali.

Sledeća etapa voziće se sutra od Poa do Banjer de Lišona, a duga je 184 kilometra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Goli navijači na ''Tur de Fransu''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2016

Kakvo iznenađenje za takmičare tokom današnje sedme etape ''Tura''...Danas je na ''Tur de Fransu'' vožena sedma etapa, dobio ju je Britanac Kamings, a izveštaj možete da čitate OVDE...Ipak, ono što je takođe obeležilo današnju deonicu jesu i sve brojniji egzibicionisti na i oko staze, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.