Kamavinga: Mogu da budem i golman ako treba

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 16:27

Kamavinga: Mogu da budem i golman ako treba

Već preko 12 meseci Eduardo Kamavinga je postao nezamenljiv u ekipi Reala, gde je postao jedan od najvažnijih članova ekipe.

Francuz se pogotov prošle sezone pokazao kao fudbaler koji može da odigra dobro na više pozicija, pa je tako igrao i na mestu levog beka zbog povrede Ferlanda Mendija.

Na mnogo pozicija je od njegovog dolaska u Real, pa su se sada mnogo našalili da bi mogao i na gol da stane, jer prvi golman ekipe Tibo Kurtoa zbog povrede ligamenata, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << braniti do kraja sezone.

"Ako me nateraju da budem golman, ja ću biti na golu", rekao je Kamavinga.

Francuzu odgovara život u Madridu, prija mu Real, lepo se privikao na život od trenutka kada je stigao u prestonicu Španije iz Rena 2021. godine.

"U slučaju da postoji šansa da ovde završim karijeru, to ću i uraditi. Real Madrid je san za svakog fudbalera".

Osvrnuo se Kamavinga i na predstojeće Evropsko prvenstvo, gde će sa Francuskom pokušati da se domogne trofeja sa trikolorima u Nemačkoj.

"EURO je glavni cilj svakoga, svaki Francuz želi da ga osvojimo. Takođe i Olimpijske igre su tu, Ajde da mislimo o prvenstvu Evrope, a kasnije ćemo razmišljati o Olimpjad". zaključuje Kamavinga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćus Mateo: Ponekad morate da vratite kabl u utičnicu

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 12:33

Trener Real Madrida Ćus Mateo je govorio o "krizi" njegovog tima...Madriđani su upisali tri uzastopna poraza u Evroligi, što je pola u odnosu na broj tokom čitave sezone...Ipak, Mateo ne brine previše, pošto je Real i dalje prvi na tabeli elitnog takmičenja sa skorom 22-6..."Da su mi rekli da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.