Kalinić partijom sezone pečatirao savršenu nedelju Barse

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 21:30

Kalinić partijom sezone pečatirao savršenu nedelju Barse

Košarkaši Barselone pobedili su treći put u pet dana pred svojim navijačima, u nedelju posle podne Obradorio 92:90, posle produžetka.

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić bio je drugi najbolji strelac tima sa 19 poena (3/3 za tri) i to mu je bio najbolji košgeterski meč ove sezone.

Katalonci su pobedom stavili tačku na savršen niz u "Blaugrani" protekle nedelje u kojoj su, osim Obradoria, prethodno savladali Real i Baskoniju u Evroligi.

Jedini efikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Kalinića kod pobednika bio je Vili Ernangomes sa 23 poena, dok je na drugoj strani prva napadačka opcija bio Džordan Hauard sa 20.

Hauard je inače rođeni brat šutera Baskonije Markusa Hauarda.

Barsa nakon 17 kola u domaćem šampionatu ima učinak od 11 pobeda i šest poraza.

Ispred je Real (savladao Baskoniju) sa 16-1 i Unikaha koja iam tri pobede više od Katalonaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.