Kakvo lepo iznenađenje za đake! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Nov.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo lepo iznenađenje za đake! (VIDEO)

Deca na času, kad odjednom one! Pogledajte šta se danas dogodilo u Osnovnoj školi "Aleksa Šantić" u beogradskom naselju Kaluđerica.

Iznenađenje, sreća i radost su reči kojima se može opisati ono što je Roda u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pripremila za učenike Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Kaluđerice u Beogradu, kada je tokom časa košarkaške sekcije, u salu, nenajavljeno ušla ženska Košarkaška >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reprezentacija Srbije i zajedno sa osnovcima odigrala prijateljsku utakmicu.

Ova osnovna škola sakupila je najviše bodova među osnovnim školama na teritoriji Beograda u okviru društveno-odgovorne akcije "2.000 lopti za buduće asove", a ovim nesvakidašnjim iznenađenjem i svečanim uručenjem počela je podela lopti školama širom Srbije, koje su u ovoj akciji osvojile najveći broj glasova.

Samo pet minuta nakon početka časa uz pesmu "Igraj i pobedi" sala za fizičko vaspitanje Osnovne škole "Aleksa Šantić" pretvorila se u pravu košarkašku arenu, što je bila uvertira za ono što će nakon toga uslediti.

U salu su, uz najavu voditelja, jedna po jedna ušle naše "zlatne" košarkaške reprezentativke, zajedno sa selektorkom Marinom Maljkovićem, i "izazvale" košarkaški tim osnovne škole da pokaže svoje umeće na terenu.

Pogledajte kako je bilo u školi

Izvor: Roda

Na kraju je predstavnik Rode uručio poklon školi, univerzalne košarkaške lopte visokog kvaliteta, Molten, koje će osnovci koristiti na budućim časovima fizičkog vaspitanja.

Pored toga što je obradovala osnovce ove škole, Roda je pripremila još jedno iznenađenje đacima koji su pokazali najviše entuzijazma i želje da osvoje lopte u ovoj akciji. U subotu, 21. novembra, u poluvremenu košarkaške utakmice u hali Pionir, u kojoj srpske reprezentativke igraju protiv Nemačke na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017, Roda će dodeliti lopte đacima iz 10

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.