Kakva uvertira: Klinci Napolija i Zvezde se raspucali

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva uvertira: Klinci Napolija i Zvezde se raspucali

Pobedu su odneli Italijani, ali je viđen spektakularan meč sa čak osam golova.

Foto: MN Press

Napoli i Crvena zvezda večeras od 21 čas (uživo na MONDU) igraju važnu utakmicu 5. kola Lige šampiona, a omladinski timovi su nekoliko sati pre toga priredili spektakl.

Izabranici trenera Bratislava Živkovića su čak tri puta vodili protiv mladog tima Napolija, ali su u poslednjih pola sata Italijani pokazali kvalitet, iskoristili prednost igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << više, i postigli još tri pogotka za pobedu i definitivnu eliminaciju crveno-belih iz takmičenja.

NAPOLI - CRVENA ZVEZDA 5:3 (1:2)

Zvezda je do prednosti došla već u trećem minutu kada je Jočić iskoristio penal, već u 15. minutu je Perini uzvratio na "Fratamađoreu", ali je Burmaz doneo drugo vođstvo gostima u 26. i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Kao i u prvom - i u drugom Napoli dolazi do gola posle 180 sekundi preko Saporetija, ali uzvratio je Dedijer u 64. za 3:2, ali Zvezda nije uspela da održi kontrolu.

Ubrzo je isključen Adžibaba, a od tada se Karlu Anćelotiju preporučivao talentovani Gaetano koji je ušao sa klupe i postigao sledeća tri pogotka - u 70, 82. i 88. minutu, čime je Napoli došao do šest bodova u grupi i iščekuje kiks Pari sen Žermena protiv Liverpula.

Zvezda je ostala na jednom osvojenom bodu iz pet utakmica, a vredi napomenuti da na današnjem susretu nije igrao najbolji strelac tima Dejan Joveljić koji je sad sa seniorima.

Videćemo da li će i zaigrati na "San Paolu" ili će to biti Nikola Stojiljković?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.