Kakva tragedija za Inter, VAR i Ikardi doneli Milanu bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva tragedija za Inter, VAR i Ikardi doneli Milanu bod! (video)

Veoma zanimljiv meč u derbiju "Madonine", ali bez pobednika na kraju.

Izuzetno zanimljiv meč Milana i Intera u derbiju "Madonine", iako vam rezultat to neće pokazati pošto je bilo 0:0.

U prvih 45 minuta je Inter bio nešto konkretniji rival, imali su par šansi više od Milana, dok je u drugom ekipa Đenara Gatuza živnula, ali promene rezultata nije bilo.

Počelo je udarcem Brozovića, Inter je više napadao, a onda fenomenalna odbrana na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strani od strane Handanovića, Čalhanoglu je ubacio loptu u kazneni prostor, a slovenački golman je uspeo da interveniše na sjajan način.

U 38. minutu radovali su se navijači Intera, Kandreva je uposlio Ikardija koji izlazi 1 na 1 sa Donarumom, šalje loptu pored njega, slavi gol, ali... VAR u punom sjaju, ofsajd!

Nastavak donosi još više uzbuđenja, Perišić je prvo pogodio prečku, na drugoj strani je Frank Kesi imao dobru situaciju, ali je rezultat nakon 50 minuta ostao 0:0. Kutrone je pokušao iz kaznenog prostora da ugrozi gol Handanovića, Milan je bio sve opasniji, a onda je usledio 56. minut i promašaj sezone Maura Ikardija.

Ponovo mu je Kandreva dodao loptu "na tacnu", Ikardi je samo trebalo da postavi nogu, ali izgleda da je sve to olako shvatio, sa samo par metara promašuje prazan gol iz veoma izgledne situacije, ostalo je 0:0.

Donaruma je imao dobru intervenciju nakon polukontre Perišića, ušlo se nakon toga u mirniji tok utakmice, sve smo bili bliži tome da golova neće biti.

To se i desilo, iako je Milan sve više i više pokušavao da ugrozi gol Milana, a onda još jedan zicer Maura Ikardija. Ponovo je imao potpuno otvoren gol nakon dodavanja sa desne strane, uklizao je i malo zakasnio, igrao se 3. minut nadoknade.

U drugim mečevima večeras Torino je uspeo da slavi protiv Krotonea uz odličnu igru našeg Ljajića, a Sasuolo je izborio bod u poslednjim sekundama sa dva igrača manje protiv Kjeva. Opširnije OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.