Kakva ludnica u Istanbulu, sve zbog Falkaa! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ludnica u Istanbulu, sve zbog Falkaa! (video)

Čeka se jedan od najboljih Kolumbijaca.

Kolumbijski napadač Radamel Falkao je dogovorio sve uslove sa Galatasarajem i očekuje se njegov dolazak na potpisivanje ugovora.

Ovaj 33-godišnji fudbaler stiže iz Monaka, nije bio u protokolu za današnji meč sa Strazburom, a da će se transfer definitivno desiti potvrdio je i Galatasaraj.

Sve je to navelo ludnicu na ulicama Istanbula.

Navijači su se okupili ne bi li dočekali Falkaa, a verovali ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne, brojka je oko 25 hiljada bila oko 16 časova.

Sada ih je daleko više...

Over 25,000 Galatasaray fans are currently waiting outside the Istanbul airport for Falcao to land

More and more fans keep arriving... still a while left for Falcao to arrive... this is going to be absolutely mental pic.twitter.com/3Ek4dAIePe

— Turkish Football (@Turkish_Futbol1) September 1, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.