Kako se Bešiktaš sprema za nastavak sezone

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 21:00

Kako se Bešiktaš sprema za nastavak sezone

Klub iz Istanbula je postavio komoru za dezinfekciju na ulazu u trening centar, kroz koju prolaze fudbaleri i drugi zaposleni.
Ekipa Bešiktaša počinje polako da se priprema za nastavak sezone, koji je najavljen za jun.

Nihat Ozdemir, predsednik tamošnjeg saveza, najavio je nastavak sezone pred praznim tribinama, kako bi se sezona završila do kraja jula.
Međutim, mogu se pojaviti prepreke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pošto je Ozdemir rekao da je takva odluka doneta posle razgovora sa ministarstvom zdravlja, ali ministar zdravlja negira i kaže da je savez doneo odluku bez konsultacija.
Takođe, pojedini klubovi se protive predlogu, a trener Sivaspora smatra da je prerano i da je odluka pogrešna.
"Prvenstvo je prekinuto kada je bilo nekoliko slučajeva, a nastavlja se u trenutku kada ih ima više hiljada. Ne razumem", rekao je Riza Čalimbaj.
U Turskoj je otkriveno 137.000 slučajeva koronavirusa, a preminulo je 3.739 ljudi.
Osam kola je ostalo da se odigra do kraja sezone, Trabzon i Bašakšehir su na čelu sa po 53 boda, Galatasaraj ima tri boda manje, a Sivaspor 49.
U Istanbulu će se odigrati i finale Lige šampiona, a to će se možda dogoditi u avgustu.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CRNO-BELI KAO PRIMER SVIMA: Ovako se ceo tim čuva od korone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Spremaju se za nastavak sezone...Ekipa Bešiktaša počinje polako da se priprema za nastavak sezone, koji je najavljen za jun. Klub iz Istanbula postavio je komoru za dezinfekciju na ulazu u trening centar, kroz koju prolaze fudbaleri i drugi zaposleni...Ekipa Bešiktaša počinje polako da se priprema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.