Kako je Torino poklonio Napoliju 22 miliona evra...

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Torino "poklonio" Napoliju 22 miliona evra...

To su reči Urbana Kaira, vlasnika "Bikova".

Urbano Kairo je govorio o tome kako je "poklonio" Napoliju 22 miliona evra.

O čemu se radi?

U pitanju je napadač Simone Verdi koji je od ove sezone ponovo član Torina. Stigao je iz Napulja upravo za 22 miliona evra.

"Prvo sam zvao De Laurentisa, što je veoma loš potez jer kada prvo kontaktirate predsednika, plaćate više za igrača. De Laurentis mi je rekao da ne može da ga proda sve dok ne nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamenu, a mi smo pogledali još par igrača, ali je Verdi bio naš čovek", rekao je Kairo.

"U poslednjih par minuta prelaznog roka smo ga doveli, a u svakom slučaju, poklonio sam Napoliju 22 miliona evra, toliko nikad ne bih dao svojoj ženi", rekao je Kairo.

Očigledno je da je prilično nezadovoljan izdanjima svog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.