Kako je Ibra obesio dres Švedske

Izvor: B92, 26.Jun.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Ibra "obesio" dres Švedske

Zlatan Ibrahimović na Evropskom prvenstvu odigrao je svoju poslednju utakmicu za reprezentaciju Švedske.

Njegov poslednji meč bio je poraz od Belgije 1:0 22. juna u Nici. Posle 15 godina provedenih u državnom timu, 116 utakmica i 62 gola, rešio je da „okači dres o klin“.

To je i učinio u dirljivom video snimku okačenom na društvenoj mreži Fejsbuk u kom posle poraza kreće sa porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svoj Malme.

Kada je stigao u Rosengard, deo grada u kom je odrastao, na jednom od terena u kvartu koji nosi njegovo ime, na ogradu je okačio svoj žuti dres i na taj način stavio tačku na reprezentativnu karijeru.

"Došlo je vreme da obesim dres i predam ga sledećim generacijama. Gde se jedna priča završava, nova počinje", poručio je Ibra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) NIJE MOGLO EMOTIVNIJE Pogledajte gde je Ibra obesio dres Svedske

Izvor: medio.rs, 26.Jun.2016

Zlatan Ibrahimović na Evropskom prvenstvu odigrao je poslednju utakmicu za reprezentaciju Švedske, a od nacionalnog tima oprostio se i dirljivim video snimkom

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.