Kako je Barsa dobila Real? Tri sekunde, tri dodavanja...

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Barsa dobila Real? Tri sekunde, tri dodavanja...

Košarkaši Barselone nekoliko puta ove sezone dobijali su utakmice bukvalno sa zvukom sirene.

Ulogu junaka od Amerikanca Džastina Doelmana preouezo je Stratos Perperoglu i u poslednjoj sekundi doneo prednost Kataloncima u finalnoj seriji protiv Real Madrida - 100:99.

Domaćin je bio u skoro bezazlenoj situaciji... Navaro je izveo aut, lopta je došla do Tomića, koji je odigrao "dupli pas" sa iskusnim bekom, a u trenutku kada su svi u dvorani pomislili da će Navaro >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biti taj koji će pokušati da reši meč, Španac je krenuo pod koš.

U punom reketu uspeo je da pronađe grčkog internacionalca koji je, na oduševljenje prepune "Blaugrane" uspeo da poentira.

Drugi meč finalne serije je u petak, takođe, u Barseloni.

Izvor: Youtube

Podsetimo, Barselona je prošle nedelje, u trećem meču polufinala, na gotovo neverovatan način ispustila pobedu protiv Laboral Kuće u Vitoriji.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.