Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 14:31

Kako će „Bombonjera“ tek da grmi! U planu nova od 112.000 mesta

Biznismen predlaže da se izgradi novi stadion na 15 hektara na ostvu Demarki, nešto više od kilometra od sadašnje lokacije. Proširiće se kapacitet na 112.000 mesta.
„La Bombonjera 360“, projekat arhitekte Enrikea Lombardija, imao bi 444 VIP mesta, 78 televizijskih kabina i 4.000 parking mesta.
Boka Juniors ima 315.000 članova navijačkog kluba, tako da njenih 59.000 mesta na sadašnjoj „Bombonjeri“ predstavljaju problem za klub.
„Sa ‘Novom Bombonjerom’ ostajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u našem komšiluku koji nas toliko identifikuje i ne samo da rešavamo pitanje kapaciteta, već pružamo i rešenje za mnogo veći problem sa kojim se klub suočava godinama: navijači. Svi članovi imali bi isto pravo i iste šanse da navijaju za klub koji vole“, objašnjava Horhe Reale, jedan od kandidata za predsednika Boke.
„Ako ostvarimo ovaj san, nećemo napustiti Boku i održaćemo našu mitsku Bombonjeru. Najveći smo u Argentini, to zaslužujemo!“, napisao je Reale na Instagramu.
Vreme će reći da li se radi o „šarenoj laži“ za prikupljanje glasova ili ostv

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.