Kako Ronaldo zove (vređa) Mesija?

Izvor: B92, 11.Nov.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Ronaldo zove (vređa) Mesija?

Fudbaleri Reala i Barselone Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi imaju veoma srdačan odnos u javnosti, ali iza zatvorenih vrata nije takav slučaj.

Ugledni španski novinar Giljem Balague je u članku za “Dejli Telegraf” otkrio šta Portugalac misli o svom velikom rivalu, dok ćemo za Mesijeo mišljenje morati da sačekamo.

Po njegovim rečima, Ronaldo ima poseban nadimak, ako to tako i može da se nazove, koji je rezervisan za Mesija i sve one koji ga uopšte pomenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svlačionici ‘kraljevskog kluba’.

Ronaldo, možda sinonim nezrelosti koja krasi veliki broj fudbalera, misli da je potrebno biti hrabar pred svojim saigračima, ne biti uplašen Mesija i odoleti izazovima. Sve je to mačo, ali isto tako i lažno. Zbog toga, prema igračima Reala, Ronaldo ima poseban nadimak za Mesija: ‘d*******a’(motherf****r). Ako čak vidi nekoga iz kluba da priča sa Leom, on dobija isti nadimak”, tvrdi Balague.

Balague je, inače, već napisao jednu knjigu o Mesiju, a uskoro se očekuje objavljivanje jedne o Ronaldu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.