Kakav udarac za Junajted, u Restart sa jednim napadačem!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 10:40

Kakav udarac za Junajted, u "Restart" sa jednim napadačem!

Više nema dileme, Kinezi nemaju sluha, plus ovo je ponuda koju Nigerijac ne može da odbije.

Ništa od ostanka u Junajtedu.

Naime, iako su se u klubu nadali da će Šangaj omogućiti Igalu da tokom leta produži pozajmicu i ostane do kraja sezone u Junajtedu, Kinezi su neumoljivi.

Naime, Šangaj Šenhua je naložio Nigerijcu da se do kraja meseca pojavi u klubu, prođe dvonedeljni karantin i nastavi sa pripremama za nastavak kineske lige.

To se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće svideti Afrikancu, ali nema izbora. Junajted je i dalje nesiguran kada je u pitanju njegov ugovor, on se nadao da će završiti prekinutu sezonu, ali na papiru je sve jasno, pozajmica je do 1. juna.

Igalo je plaćen 4 miliona, pozajmica do leta, ali je pandemija ograničila njegove utakmice do početka marta.

On ima platu 130 000 funti, Kinezi doplaćuju ostalo, ali mu je Šangaj ponudio produžetak ugovora, zarađivaće neverovatnih 2 miliona evra mesečno.

Jasno da Junajted nema tu šta da traži, niko ne može da parira Kinezima, a priča o Njukaslu takođe nije realna. Tako će Solskjer u nastavak šampionata u junu sa samo jednim napadačem, tek oporavljenim Rašfordom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.