Kakav šok na Emiratima, Svonsi i Palas se vade!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav šok na "Emiratima", Svonsi i Palas se "vade"!

Čelsijevi protivnici u borbi za titulu uporno odbijaju da ih prate, Arsenal je danas poražen na svom terenu. Važne pobede Kristal Palasa i Svonsija.

Ponovo taj Votford.

Arsenal nije uspeo da na svom terenu slavi protiv "Stršljenova" pošto su danas gosti odneli čitav plen - 1:2.

Gosti su stigli do velike prednosti nakon samo 13 minuta igre. Za tri minuta su slomili odbranu Arsenala, Arsen Venger je bio poprilično besan nakon loših intervencija njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrane.

Prvo je Čeh primio gol sa velike udaljenosti iz slobodnog udarca, Kabul je bio strelac, da bi nakon toga Remzi napravio veliku grešku na svom delu terena, izgubio je loptu do koje je stigao Kapue, Čeh je njegov šut prvo odbranio, ali se lopta odbila Diniju kome nije bilo teško da povisi na 2:0.

Arsenal je pokušavao da probije odbranu Votforda koja je danas bila sjajna u prvom delu igre, a u drugom im je to i pošlo za rukom.

Aleksis Sančez, sjajni Čileanac, je bio taj koji je prošao po desnoj strani, uputio centaršut, a na ubačenu loptu je reagovao Aleks Ivobi koji šalje loptu u suprotan ugao za 1:2.

Ipak, to je bilo sve što su uspeli igrači Arsenala da urade u ovom meču, nisu iskoristili činjenicu da Čelsi i Liverpul igraju derbi u ovom kolu.

Lukas Perez je do kraja pogodio prečku, igrači Arsenala nisu ni imali sreće...

Beta/AP Photo/Frank Augstein

Kristal Palas je stigao do veoma bitne pobede pred nastavak sezone.

U prvom poluvremenu protiv Bornmauta nije bilo golova, da bi na samom startu drugog Kristal Palas došao do prednosti. Dilejni je prebacio loptu, ofsajda nije bilo, a Dan je doveo goste u prednost.

Gosti su i do kraja bili konkretniji rival, zaslužno slave novu pobedu.

Do kraja utakmice, Benteke je postavio konačan rezultat pred sam kraj, u drugom minutu nadoknede.

Svonsi je, baš kao i Kristal Palas, stigao do veoma bitne pobede u borbi za opstanak. Oni su danas preko Mosona stigli do prednosti od 1:0, izjednačio je Šejn Long nakon asistencije Bertrana sa leve strane, da bi Sigurdson, koji igra sve bolje, postavio konačan rezultat u 70. minutu.

Tadić je danas bio starter, ali je odigrao samo 56 minuta.

Još jedan konkurent za titulu, Totenhem, nije pobedio. Oni su danas protiv Sanderlenda odigrali samo 0:0 na "Stadionu svetlosti".

Beta/Richard Sellers/PA via AP

Gosti jesu bili konkretniji, ali nedovoljno, jedina šansa je bila ona Vanijamina, ali Kenijac nije uspeo da pogodi okvir gola, pa je ostalo 0:0. Velika šteta za Totenhem, mogli su da se osamostale na drugoj poziciji da su savladali danas ekipu Sanderlenda u gostima. Ipak, to je čar Premijer lige, svako može da osvoji bodove, protivnik je nebitan.

Barnli je došao do zasslužene pobede protiv Lestera, bili su bolji tokom većeg dela meča, da bi pobedu domaćinu doneo Vouks u 87. minutu meča. Sasvim zasluženo.

Bilo je 1:1 u duelu Midlsboroa i VBA, gosti su već nakon 6 minuta igre poveli preko Morisona, da bi Negredo iz kaznenog udarca doveo domaćina do boda na ovom meču.

Evo i svih rezultata, uz napomenu da Liverpul i Čelsi igraju od 21 čas:

Arsenal - Votford 1:2

Bornmaut - Kristal Palas 0:2

Sanderlend - Totenhem 0:0

Barnli - Lester 1:0

Svonsi - Sautempton 2:1

Midlsboro - VBA 1:1



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.