Kakav šamar za Rosonere, jedan od ključnih igrača završio sezonu!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav šamar za "Rosonere", jedan od ključnih igrača završio sezonu!

Malerima nikad kraja...

Đenaro Gatuzo je polako dizao formu svog Milana ove sezone i taman kada se stekao utisak da su našli formulu za uspeh, krenule su povrede.

Kaldara se nije ni vratio iz jedne, zaradio je drugu, povredili su se potom i Musaćo, Bilja, Bonaventura, pa nedavno i Romanjoli.

Svaki od njih predstavlja jako važan faktor u ekipi sa "San Sira", te je jasno da je Gatuzo, ni kriv ni dužan, u velikim problemima.

Ali da nesreća ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ide sama, potvrdile su i nove informacije.

Naime, utvrđeno je da je Džek Bonaventura najverovatnije završio sezonu!

To je otkriveno nakon današnjeg sastanka između sportskog direktora Milana Leonarda i Bonaventurinog agenta Mina Rajola, pričali su o potencijalnim transferima, naročito o Ibrahimoviću, ali i o planu za rehabilitaciju Bonaventure.

Doneta je odluka da Bonaventura ide na operaciju zbog problematične hrskavice kolena u Pitsburg, a sa njim će raditi isti specijalista koji je radio sa Ibrahimovićem, kada je Šveđanin pokidao ligamente igrajući za Mančester junajted.

Ipak i pored svega toga, očekuje se da oporavak italijanskog fudbalera traje najmanje sedam do osam meseci, što znači da je za Bonaventuru sezona gotova.

Veliki peh, Leonardo će morati da izvadi čarobni štapić tokom januarskog prelaznog roka, kako bi uz ograničen budžet i budno oko Uefe pokrpio sve rupe na "San Siru".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.