Kakav problem za Zvezdu, zbog vize ne igraju četvorica protiv Irtiša?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav problem za Zvezdu, zbog vize ne igraju četvorica protiv Irtiša?

Veliki problem bi mogao da zadesi Crvenu zvezdu pred gostovanje u Pavlodaru.

Crvena zvezda u četvrtak igra utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša iz Pavlodara, učesnika iz Kazahstana, a danas se pojavio naizgled nerešiv problem za upravu Crvene zvezde.

Naime, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez par stranaca za taj meč (Boaći, Kanga, Ruiz, Frimpong) jer se pojavio problem sa vizama.

Oni imaju ambasadu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Budimpešti i procedura za izdavanje je veliki problem, mora lično da se ide i izdavanje traje oko 15 dana, kako su nam javili iz kluba.

"Mi smo ih 21.6. više puta kontaktirali da bi nam oni samo danas odgovorili da će igrači dobiti vize kada slete u Astanu?", pitaju se u Crvenoj zvezdi.

"Pritom na aerodromu je moguće izvaditi vizu samo u Astani, dok u Pavlodaru neće da daju niti da pošalju nekoga iz Astane. Kažu da ih to ne zanima i da mi strance treba da šaljemo dan ranije preko Frankfurta u Astanu da bi im dali vize", dodali su iz kluba iz Ljutice Bogdana.

Plan Crvene zvezde je bio i da se uopšte i ne svraća u Astanu, da se leti pravo u Pavlodar, a nema sumnje da bi veliki problem bio za crveno-bele da se dodatno umaraju tako što će dva puta presedati od Beograda do Pavlodara (Beograd - Frankfurt, Frankfurt - Astana, Astana - Pavlodar).

Crvena zvezda je kontaktirala i UEFA, iz sedišta ove kuće su zvali FS Kazahstana, ali uzalud su bili svi pokušaji.

Nadamo se da će situacija biti rešena ubrzo, ali za sada ne izgleda tako. Nezamislivo je da se putuje u delovima ka Kazahstanu, radi se o velikom propustu Zvezdinih protivnika, ali i UEFA. Prljava igra Kazahstanaca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU: Kazahstanci ne daju vize strancima, UEFA ‘gluva’ na vapaje sa Marakane?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017

Ukoliko se munjevitom brzinom ne pronađe neko rešenje, Crvena zvezda bi mogla da bude drastično oslabljena u prvom meču protiv Irtiša u Pavlodaru.. . Crvena zvezda ovog popodneva obavestila je srpsku medijsku javnost o velikom problemu u kom se našla zbog ‘sporne’ administracije i ne nalaženja...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda u velikom problemu pred Kazahstan: Boaći, Kanga i ostali stranci ne mogu da uđu u zemlju?!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2017

Sramotno ponašanje kazahstanske administracije..Crvena zvezda ima dovoljno svojih problema, da joj novi nisu bilu potrebni pred put u Pavlodar na meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Odjednom se pojavio problem viza za Zvezdine strance koji bi zbog ponašanje kazahstanske administracije mogli...

Nastavak na MozzartSport.com...

IPAK SU POPUSTILI: Stranci će ‘teškom mukom’ igrati protiv Irtiša! Ali, nova povreda pravi problem Milojeviću…

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 12:48

U toku popodneva očekuje se da Kanga, Ruiz, Boaći i Frimpong dobiju potrebnu dozvole.. . Promena plana posle popuštanja administracije Kazahstana čija je ambasada odlucila da igračima Crvene zvezde izda vize u Budimpešti po najkraćem postupku. Na taj način će se smanjiti muke Kange, Ruiza, Boaćija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.